Kiinteistömaailma Hämeenlinna Kasarmikatu 13 | Asuntopalvelu Hämeenlinna Oy LKV

Kerrostalo | 2h, kk, kph / wc, vh, lasitt. parv.

Äijälänkatu 4, Idänpää, Hämeenlinna

Hinta

53 700 €

Koko

51 m²

Vuosi

1974

Peruskuntoinen kaksio. Maantasa kerroksessa. Rapun puolelta laskeudutaan P-kerrokseen. Lasitettu parveke. hyvien kulkuyhteyksien varrella. Maalämpöyhtiö omalla tontilla. Hyvä autopaikkatilanne. Linja-autopysäkki lähellä ja rautatieasemalle, sekä kauppaankin lyhyt matka. Remontoi mieleiseksi! Sijoitus asunnoksi myös hyvä potentiaali! Heti vapaa! Avainsanat: Hyvät liikenneyhteydet Palvelut lähellä Soveltuu sijoitusasunnoksi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1367438
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, kk, kph / wc, vh, lasitt. parv.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
51 m²
Kokonaispinta-ala
51 m²
Kerrokset
3
Rakennusvuosi
1974
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

53 700,00 €

Velaton hinta

53 700,00 €

Neliöhinta

1 052,94 €/m²

Vastike

Hoitovastike

197,60 € / kk

Erityisvastike

39,52 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

237,12 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Saunamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Yhtiössä on aloitettu käyttövesiputkiremontti. Kustannusarvio tälle huoneistolle on 23.053,33 euroa (rahoitus rahoituslainalla) tai lyhennys rahoitusvastikkeella 76,84 euroa/kk.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
lasitettu
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, sälekaihtimet
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betonielementti
Keittiön kuvaus
Jenkkikaappi, sähköliesi
Lattiamateriaalit: Muovi
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, amme, peili, wc-istuin, pesukoneliitäntä, käsienpesuallas
Seinämateriaali: muovi
Lattiamateriaali: muovi
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Muovi
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Muovi
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Hämeenlinna toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhtiön maksuvalmius on ollut hyvä.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Kiinteistön korjauksiin on talousarviossa varattu taloyhtiössä yhteensä 17.000 euroa vuodelle 2023 sisältyen maksettavaan hoitovastikkeeseen. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 8.2.2024 päätetään käyttövesiputkireontin aloituksesta, kustannusarvio kokonaisuudessaan 700.000 euroa (rahoitetus rahoituslainalla). Muut kulut ei tiedossa.
Taloyhtiön autopaikat

sähköpistokepaikkoja: 28, piha-autopaikkoja: 28

Tehdyt remontit
1989 katon kermi, 1994 elementtisaumaus, 1996 suoritettu ilmastoinnin nuohous, 1997 alajakokeskus, ikkunat sisäpihan puolelle (ei parv.ikkunoita) sekä tehdyt perusparannukset: anturan routasuojaus, sisäänkäyntien ulkoportaikot ja parvekelipat, tuloilmaventtiilien lisäys, 2000-01 perustusten salaojitus, huoltokorjaukset, katteen korjaus ja luoteispäätyikkunat 2004-05, parvekeseinien kokonaiskorjaukset suunnittelussa. 2006 toisen sivun ikkunoiden uusiminen sekä päädyn rappujen ikkunoiden uusiminen ja mahd. eristevajausten korjaukset, patteritermostaatit vaihdettu 60 kpl, suoritettu ilmastoinnin nuohous. 2007 parvekkeiden panelit avattiin ja uusittiin paneliosuus + lisättiin villaa tarvittaessa. 2010 lukkojen sarjoitus. 2011 kaukolämmön tilausvesivirta laskettu, antennivahvistin vaihdettu, parvekkeiden saneeraus ja palvekelasit asennettu, vakiopaineenalennusventtiili asennettu, lämpimän käyttöveden venttiilimoottori uusittu. Lämpimän käyttöveden säädin uusittu. 2012 paineenalennusventtiilin asennus, kellariin rakennettu yhtiölle varasto. 2013 piha kunnostettu, autolämmitystolppien päät vaihdettu kellollisiksi, Yhtiön saunan kiuas uusittu, saunan panelit ja istuimet uusittu ja ilmanvaihtoa parannettu. 2014 aloitettu kellarien yleisten tilojen lattioiden maalaukset, jatkuu. Kylmiön korjausta kahteen otteeseen (kylmiön puhallin ja lauhdutin) myös seinien maalauksilla yleisissä tiloissa kellarissa. Kellaritiloihin laitettu tunnistevalot. 2015 yhteisten tilojen kellarissa alttiat on maalattu, samoin seinät (ei pyöräsuojien seiniä), yhteisissä tiloissa sälekaihtimet laitettu, pyörävaraston lukko korjattu, yhtiön siirtyminen maalämpöön ylimääräisen yhtiökokouksen päätöksellä. 2016 uusi pesulakone hankittu, saunan otsonointi ja siivous sekä saunan lauteiden uusinta, Maalämpöjärjestelmän asennus ja kaukolämmöstä luopuminen, roskakatokseen laitettu kennolevyt ja pienen varaston rakentaminen roskakatokseen, päävesimittariin laitettu hälytys. 2017 yhtiön porrashuoneet maalautettiin ja valot vaihdettiin syttyviksi liikkeestä, yhtiön porrashuoneiden ulkopuolelle laitettiin ulkovaloja varten pistorasiat, jätehuone valaistiin ja vaihdettiin pistorasia, saunan viikkokello korjattu, porrashuoneisiin asennettiin uudet ilmoitustaulut ja yhtiön puiden hoitoleikkuita suoritettu ja pensasaita leikattu. 2018 yhtiöön ostettu muoviroska-astia ja muovin keräys aloitettu, saunan vessan hana ja pytty vaihdettu, pts tehty, ilmanvaihdon puhdistus ja säätö suoritettu. 2019 yhtiön huoneistojen kosteiden tilojen kartoitukset on tehty Raksystemsin toimesta, väestösuoja on tarkastettu ja sinne on tehty tarvittavat huollot, katon villoitusta lisätty. 2020 maalämmön paisunta-astian täyttö ja sähkövastukset, sokkelin kunnostus ja maalaus, aidan tekeminen jätekatoksen ja pyykinkuivaustelineen väliin. 2021 kylmiön kompressorinvaihto, maalämmön 2 200 l paisunta-astiat, kylmäaineohjain, vaihdin ja anturi vaihdettu, matalan paineen korja/säädöt, maalämpöpumpun käynnistysongelmia selvitetty,
Huoneiston A6 vesieristys vaihdettu sekä käyttövesiputket uusittu (pinnassa), pesutuvan lattia maalattu, A6 ja B7 parvekkeen kaidelasit (1 väli) uusittu, A-rapun kellarikerroksen avainpesän täytteen uusinta, putkilukko tyhjennetty. 2022 C-rapun alimman pohjakerroksen lattian vesivahingon korjaus, turkiskuoriaisten myrkytys asunto C24, energiatodistuksen uusiminen, jätekatoksen taaksen aidan rakentaminen, C24 huoneiston ikkunan korjaus ja C18 parvekeoven lukon korjaus, huoneiston B17 kosteiden tilojen korjaus (lattiakaivo oli vuotanut, tilaa kuivatettiin, märkyys mennyt alakerran kattoon asti mutta kuivunut), putkien laittaminen niin, että B17 liitetään ainoastaan putkiremontin tulessa uuteen verkkoon, maalämmön kompressorit menneet rikki (ämpöpumpun ikä on n. 15 vuotta, asiaa selvitetään),
palovaroittimia porrashuoneisiin 3 kpl ja lämpömittareita yleisiin tiloihin.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarpeet yhtiössä seuraavan viiden vuoden ajalle: Huoneistojen märkätilat tehdään tarpeen mukaan, osakkaat kunnostaa niitä itse. Käyttövesisuunnitelma tilattu, viemärien sukitustarve selvitetään. Antenniverkon saneerauksen mietintä, kanavat liian pitkiä koteloihin. Muilta osin tehdään tarvittaessa huolto- ja kunnostustöitä.
Taloyhtiössä pidetään ylimääräinen yhtiökokous 8.2.2024, jossa päätetään käyttövesiputkiremontin aloituksesta (hallituksen ehdotus aloittaa keväällä 2024).
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
4 121 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Äijälänkatu 4

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Ortelan koulu (n. 0.75 km), Hämeenlinnan yhteiskoulu Hätilä (n. 1.8 km)
Ruokakaupat: S-Market Idänpää (n. 0.4 km), K-Market ja Lidl Hätilä (n. 0.9 km)
Päiväkodit: Idänpään päiväkoti (n. 0.28 km)
Liikenneyhteydet
Rautatieasema (n. 1.6 km)

Tiedustelut
Joni Mansikka
0400774082
joni.mansikka@km.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hämeenlinna

Asuinalueena Idänpää, Hämeenlinna

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Joni Mansikka

myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, LVV, KiAT

Kiinteistömaailma Hämeenlinna Kasarmikatu 13 | Asuntopalvelu Hämeenlinna Oy LKV

Kiinteistömaailma Hämeenlinna Kasarmikatu 13 | Asuntopalvelu Hämeenlinna Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.