Huoneistokeskus Töölö, Etelä- ja Länsi-Helsinki

Kerrostalo | 4h, avok., kph, erill. wc, 2 vh, p

Tarkk'ampujankatu 2b, Ullanlinna, Helsinki

Hinta

795 000 €

Koko

84,5 m²

Vuosi

1937

Lapsiperheen valoa tulviva tyylikäs unelma Ullanlinnassa - läpitalon huoneisto ylimmässä 5. kerroksessa korkein huonein, 3 makuuhuonetta, reilusti säilytystilaa ja eteläparveke avarin taivas- ja kattonäkymin. Laatua ja tarkkaan harkittuja toimivia yksityiskohtia, ja voi todella sanoa, että neliöt on oikeissa paikoissa. Laadukas, hyvin varusteltu Puustellin keittiö kivitasoin sekä sen yhteydessä oleva ruokailutila avautuu avaraan olohuoneeseen. Taidolla suunnitellussa ja laadukkailla materiaaleilla toteutetussa huoneistoremontissa 2021 saatiin loistavasti toimiva ja tehokas pohjaratkaisu. Täysin uudet saniteettitilat toteutettiin pieteetillä ja 2 pienempää makuuhuonetta, joista toisessa on parviratkaisu nukkumiseen vaatehuoneen päällä, toivat lapsille omat tilansa. Pieni, hyvin hoidettu taloyhtiö, jossa viihdytään pitkään. Yhtiöllä on oma talonmies ja alueelle poikkeuksellisesti myös autopaikkoja; 6 ulkoautopaikkaa ja autotallissa 5 paikkaa edullisin vuokrin, jonon perusteella. Tähän on helppo ihastua. Olethan yhteydessä, niin sovitaan yksityisesittely.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
ma 3.6. 15:00 - 15:45

Tervetuloa!

Esittelijänä Soile Auvinen
p. 050 383 8069

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21044147
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, avok., kph, erill. wc, 2 vh, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
84,5 m²
Kokonaispinta-ala
84,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
5/5
Rakennusvuosi
1937
Käyttöönottovuosi
1937
Vapautuminen
Muu ehto: 2 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

795 000,00 €

Velaton hinta

795 000,00 €

Neliöhinta

9 408,28 €/m²

Vastike

Hoitovastike

591,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

591,50 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Autopaikka pihalla 50 euroa/ kk, autopaikka autotallissa 100 euroa/ kk

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: etelään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
päämakuuhuoneen kaapisto, olohuoneen kaapisto
Kohteen lisätiedot
Painovoimainen ilmanvaihto. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Tehdyt remontit
2021 toinen isoista makuuhuoneista (alkuperäinen keittiö ja palvelijanhuone) jaettu kahdeksi pienemmäksi makuuhuoneeksi ja vaatehuoneeksi. Toisessa pienessä makuuhuoneessa on parviratkaisu nukkumiseen. Vaatehuoneessa on säilytysjärjestelmä. Samassa yhteydessä uusittiin kylpyhuone ja wc-tila hiekkaan asti. Kaikki oli kuivaa. Kylpyhuoneen ja wc:n uusimisen yhteydessä tehtiin myös asbestikartoitus ko. tiloihin. Ei asbestia. Koko asunnon pintaremontti samassa yhteydessä; osan ovien entisöinti ja maalaus, seinät maalattu, Saima-parketin hionta. Koko alue, josta tehty pienet makuuhuoneet ja vaatehuone toteutettu kevyin väliseinin ja on mahdollista palauttaa niin halutessa yhdeksi tilaksi. Yhtenäinen parketti. Toisen sisäänkäynnin kohdalla oleva vaatehuone on kunnostettu 2021.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Kivi
Keittiön kuvaus
Olohuoneeseen avautuvassa Puustellin tammiovisessa keittiössä induktioliesi ja pyrolyysiuuni (2023), integroidut jääkaappipakastin ja astianpesukone sekä mikroaaltouuni. Liesituuletin. Välitila ja työtaso graniittia. Laattalattia. Toinen puoli alakaapistoista 70 cm syvä erikoissyvin laatikostoin, myös sokkelitila laatikkokäytössä. Aamiaskaapisto.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kokonaan laatoitetussa kylpyhuoneessa sadesuihku kääntyvin suihkuseinin, unidrain -lattiakaivo, mittatilauksena teetetty kylpyhuonekaapisto marmoritasolla, Duravitin pesuallas, peilikaapit, joissa sisällä sähköt (2 pistorasiaa ja usb). Upotetut led-valaisimet katossa, lattialämmitys (sähkö), pesukoneliitäntä, valmius pyyhepatterille (pyyhepatteri olemassa, mutta ei ole asennettu).
WC-tilojen kuvaus
Villeroy & Bochin seinä-wc, upotettu peili, kivinen pesuallas, osalaatoitus.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
TH-Isännöinti Oy/ Olli Mäkinen, Asolantie 14, 01400 Vantaa, 044 762 6226, asiakaspalvelu@th-isannointi.fi, olli.makinen@th-isannointi.fi
Huolto
talonmies Ensio Palviainen
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Vinttikomero, Hissi, Kellarikomero
Muuta taloyhtiöstä
Kuntotutkimukset: Raksystems RS15 Kuntoarvio 28.5.2022
Kuntotutkimus tehty: 2022
Tehdyt remontit
2023 Julkisivujen, kadun puolen tammi-ikkunoiden, idän puolen uusien ikkunoiden ja
parvekkelden kunnostus, pihan puolen ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, 2021 Patteriventtiilien vaihto huoneistoissa A2, A6, A12 ja A20, 2019 Hissikorin sisäpuolinen kunnostus, 2017 Katon lumiesteet sekä vesikatteen saumojen tiivistykset, 2017 Talotikkaan nousueste, 2016 Porraskäytävän ala-aulan maalauskunnostus ja lattian kunnostus, Parvekkeiden kunnostuksen suunnittelu ja suunnitelmanmukainen korjaus, 2014 Jätepisteen uusiminen, 2013-2014 Poistoilmakanavien puhdistaminen ja tukosten avaus, 2013 Kellaritilojen lämpöjohtojen revenneiden asbestieristeiden korjaamlnen, Autotallin puisen lattiarakenteen koolauksen yhtenäistäminen ja käsittely palonestoaineella, 2012 Lukituksen uusiminen, Vesikaton pinnoitteen korjaus, vesikaton saumojen ja kattoturvavarusteiden kunnostus, Rakennuksen päädyn hiililuukun korjaus, 2011 Sisääntulokatoksen korjaus, 2008 Vesikaton suojapinnoitus, 2007 Laajakaistaliittymä, Ikkunoiden kunnostus ja maalaus, 2004 Yleiskaapelointiverkon asentaminen, Huoneistojen ryhmäkeskuksiin lisäkotelo vikavirtasuojille, Huoneistojen ryhmäjohtojen ja kalusteiden uusiminen, 2000 Vesikaton paikkaus ja maalaus, Pääty-/pihanpuoleiset ikkunat, 1991 Pihanpuoleisten parvekkeiden kunnostus, Kaukolämmön alajakokeskuksen uusiminen, 1989 Puhelinverkon peruskorjaus, Ovipuhellnjärjestelmän asennus, Kiinteistön sähkösaneeraus, Antenniverkon peruskorjaus, 1986 Käyttövesi- ja viemäriverkoston saneeraus, 1985 Peltikaton maalaus, 1982 Käyttöveden siirtimen säätölaitteet uusittu, 1980 Porrashuoneen maalaus
Tulevat remontit
2024 Sähköautojen latausmahdollisuuden toteuttaminen, Lämmönjakokeskuksen ja säätölaitteiden uusiminen (sisältyvät 500 000 euron kustannusarvioon), 2025-27 IV-kanavien nuohous ja korvausilmaventtiilien asennus, Yleisten tilojen pintakunnostuksia, Yleisten tilojen valaisimien uusiminen, Märkätilakartoitus, Lämpöjohtoverkoston ja vesijohtojen kuntotutkimus
Energialuokka
G (2013)
Tontin koko
623,7 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki 09 310 22111
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Tarkk'ampujankatu 2

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: lähialueella
Palvelut: Keskusta-alueen kattavat palvelut. Korkeavuorenkadulla vieressä ihania kahviloita, ravintoloita, boutique-liikkeitä. Useita puistoja lähellä ja merenrantaan nopeasti kävelemällä Kasarmikatua ja Neitsytpolkua alas.
Päiväkodit: lähialueella
Liikenneyhteydet
HSL raitiovaunu, bussit, metro
Lisätietoa auton säilytyksestä
autopaikkoja yhteensä 11 kpl, 5 sisäpaikkaa autotallissa ja 6 kpl pihalla

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Ullanlinna, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Auvinen Soile

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Huoneistokeskus Töölö, Etelä- ja Länsi-Helsinki

Huoneistokeskus Töölö, Etelä- ja Länsi-Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.