Bo LKV Helsinki, Töölö

Kerrostalo | 2h, avok, kph, s, vh, lasit.parveke (yj. 2h + kt + s)

Capellan puistotie 13, Kalasatama, Helsinki

Hinta

469 000 €

Koko

57 m²

Vuosi

2021

Loistavalta paikalta alueen halutuimmasta yhtiöstä parvekkeellinen ja saunallinen päätyhuoneisto Persoonallinen ja hyvä pohjaratkaisu, jossa olohuone ja avokeittiö muodostavat avaran tilan asumiseen. Tyylikäs mattamusta keittiö sopii täydellisesti kauniin vaalean kalanruotoparketin kaveriksi. Tässä kodissa on sopivasti särmää ja kontrastia skandinaaviseen makuun. Keittiössä on kaikki tarvittavat kodinkoneet integroituna ja vaalea taso saa tummankin näyttämään raikkaalta. Säilytystilaa on runsaasti, makuuhuoneessa kaapistot, eteisessä tilava vaatehuone ja kellarissa on lisäksi tilava irtainvarasto. Kylpyhuoneeseen mahtuu pesutorni. Sauna on tyylikäs, lasiseinä tekee tilasta todella kauniin ja modernin. Upeat tummanpuhuvat ja laadukkaat kivilaatat viimeistelevät ylellisen tunnelman tähän tilaan. Ikkunapinta-alaa on runsaasti, kolmeen ilmansuuntaan, joten valoisuus on taattu, merikin näkyy olohuoneesta. Huoneistossa on vesikiertoinen lattialämmitys ja kaukokylmä, joten lämpimät kesäpäivät eivät tee asumisesta täällä tukalaa. Yksi asunnon kohokohdista on valtava lasitettu parveke, josta pääset ihailemaan lähiympäristön maisemia ja loihtimaan oman kesäisen keitaan ajanviettoon. Taloyhtiö on valmistunut vuonna 2021, joten se tarjoaa huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin. Yhtiön tiloista löytyy saunatilat ja terassi kattokerroksesta, pesutupa, kerhotilat, ulkoiluvälinevarasto ja postihuone. Autopaikat ovat osakkeina. Yhtiöllä on myös viihtyisä sisäpiha. Tämä yhtiö todellakin erottuu edukseen ja on alueen varmasti kaunein rakennus arkkitehtuurisesti. Oma tontti. Yhtiössä on lisäksi helppo ja esteetön kulku. Kohteen sijainti on mitä parhain. Olet keskellä vilkasta ja elämänmakuista Kalasatamaa, jossa yhdistyvät kaupunkielämän syke ja merellinen idylli. Alueella on erinomaiset palvelut, kuten kaupat, ravintolat sekä terveydenhuollon palvelut vain kivenheiton päässä. Alakerrassa on Alepa ja Redin monipuolisiin palveluihin on matkaa alle 100 m. Tämä on kaupunkilaisen unelma, josta löytyy myös laaja valikoima vapaa-ajan viettoon soveltuvia ulkoilumaastoja, kuten lenkkeilyreitti Mustikkamaalle ja täällä voit harrastaa myös vesilajeja, kuten suppailua. Julkinen liikenne on vaivatonta metron ansiosta. Tule tutustumaan unelmiesi kotiin, jossa persoonallinen pohjaratkaisu kohtaa uuden ajan asumisen mukavuudet. Tervetuloa Kalasatamaan! Ota yhteyttä! Kohdetta myy: Pipsa Saarinen myyntijohtaja Töölö, kiinteistönvälittäjä LKV, partner 045 136 0980 pipsa@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
ma 3.6. 14:00 - 14:45
Esittelijänä Pipsa Saarinen
p. 0451360980

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21172835
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, avok, kph, s, vh, lasit.parveke (yj. 2h + kt + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
57 m²
Kokonaispinta-ala
57 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/7
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

469 000,00 €

Velaton hinta

469 000,00 €

Neliöhinta

8 228,07 €/m²

Vastike

Hoitovastike

324,90 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

324,90 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesimaksuennakko 23 €/hlö/kk. Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta hinnasta. Kustannukset perustuvat viimeisimpään vahvistettuun tilinpäätökseen. Kevään yhtiökokousta ei ole vielä pidetty, joten vastikemäärät saattavat muuttua yhtiökokouksessa. Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,ulostyönnetty
Ilmansuunta: länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Tilava vaatehuone eteisessä ja kellarissa ns. irtainvarasto
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Kaapistot (mattamusta), vaalea taso, astianpesukone (integroitu 45 cm), jääkaappi/pakastin (intgroitu), mikroaaltouuni (integroitu), induktioliesitaso, pesuallas, erillisuuni (kiertoilma, integroitu). Lattialla kalanruotoparketti, seinillä maali.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tyylikkäät tummat kivilaatat seinillä ja lattialla, pesukoneliitäntä, käsienpesuallas, allaskaappi, peili, kaappi, wc-istuin (bidesuihku), kiinteät valaisimet, lattialämmitys (sähköinen)
Saunan kuvaus
Puulauteet, sähköinen kiuas, modernit lasiovet
Olohuoneen kuvaus
Kolme ikkunaa kahteen ilmansuuntaan, merikin näkyy. Seinillä maali, lattialla kalanruotoparketti
Makuuhuoneiden kuvaus
Ikkunat kahteen ilmansuuntaan. Kaapistot ja käynti parvekkeelle. Seinillä maali, lattialla kalanruotoparketti
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate
Isännöitsijän yhteystiedot
Emännöintitoimisto Aamu/Piia Liukkonen 09 615 07 333 palvelumestari@aamu.io
Huolto
Kiinteistöpalvelu Elmo
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yj. 15 § Lunastusoikeus koskee autohalli- ja moottoripyöräpaikkoja
Muuta: Kaapeli-TV, kaukojäähdytys, koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarastot, kierrätyshuone, varastotiloja (yhteiskäytössä hallinnanjakosopimuksen muk.).

Yhtiökokous hyväksyi hallituksen esityksen kameravalvonnan hankkimisesta niille kiinteistön alueille, jotka eivät kuule kotirauhan piiriin. Hanketta valmistellaan yhteistyössä Smoltin ja Harjuksen kanssa.

Yhtiö omistaa tontista nro 7 pinta-alaltaan 3228 neliömetriä hallinnonjakosopimuksen mukaisen määräalan 1965/8609.Hallinnanjakosopimus, Osapuolet Asunto Oy Helsingin Harjus, Asunto Oy Helsingin Kossi, Asunto Oy Helsingin Smoltti ja Kiinteistö Oy Helsingin Capellanranta.
- Muut osakkeenomistajien käytössä olevat tilat: Yhtiöllä on oikeus käyttää asunto-osakeyhtiöiden yhteisessä hallinnassa olevalla alueella sijaitsevaa jätteidenkeräyspistettä sekä kierrätyshuonetta. Yhtiöllä on oikeus käyttää hallinnanjakosopimuksen mukaisesti Asunto Oy Helsingin Harjuksen hallinnassa olevalla alueella sijaitsevaa vapaa- ajantilaa sauna ja wc-siivoustiloineen sekä parveketta ja kattoterassia, porrastupaa ja pesulaa sekä siivouskomeroa.
Tulevat remontit
Yhtiö on rakennettu 2021 eikä yhtiöllä ole kunnossapitotarveselvitystä

Yhtiön rakenteita ja laitteita hoidetaan huoltokirjassa määriteltyjen kunnossapitojaksojen ja ohjeistusten mukaan eikä näköpiirissä ole merkittäviä korjaushankkeita.

Vuositakuukorjaustyöt aloitettiin syksyllä 2022 ja ne jatkuivat vielä 2023 puolelle. Yhtiökokouksen hyväksymät autolataus infran laajennus ja latauslaitteiden asennus siirtyi vuoden 2023 puolelle.
Energialuokka
C (2013), Viimeinen voimassaolopäivä 18.6.2031.
Tontin koko
3 228 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Tiedustelut: Helsingin kaupunki; kartta.hel.fi -> aineistot -> kaavoitus ja liikennesuunnittelu. Puh. 09 310 1691
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helsingin Kossi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Alueella
Palvelut: Alepa alakerrassa ja Redin kattavat palvelu alle 100 m päässä
Muut palvelut: Vesiurheilu mahdollisuudet mm. suppaillen. Upeat ulkoilureitit meren äärellä.
Päiväkodit: Alueella
Liikenneyhteydet
Metro 100 m, raitiovaunu
Lisätietoa auton säilytyksestä
7 kpl autohallipaikkoja ja 1 mp-paikka omina osakkeinaan. Yhtiön hallinnassa on 1 kpl autohallipaikkoja (inva-paikka), joka on vuokrattu toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kalasatama, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Saarinen Pipsa

myyntijohtaja, partner, LKV

Bo LKV Helsinki, Töölö

Bo LKV Helsinki, Töölö

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.