KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy

Paritalo | 4h + k + khh + kph + 2 wc + 2xparv + piha

Merenneidontie 17, Laurinlahti, Espoo

Hinta

525 000 €

Koko

124 / 134 m²

Vuosi

1981

Nyt tarjolla Laurinlahdessa harvoin myynnissä oleva Arkkitehti Ilkka Salon suunnittelema uniikki talo. Olohuoneen korkea katto luo hulppean tilan tunnun ja persoonallisista ruutuikkunoista valo pääsee tanssimaan sisälle. Olohuoneessa on myös takka talvella tunnelmaa tuomaan ja kesällä olohuoneesta pääsee kulkemaan omalle suojaisalle pihalle, jossa sijaitsee myös kätevä ulkotakka, minkä äärellä kestitsee mielellään vieraita. Keittiö on vaalein värein sisustettu ja siellä on mukavasti laskutilaa. Portaikossa on myöskin korkea ikkuna tuomassa kauniisti valoa sisälle. Yläkerrassa on 3 persoonallista makuuhuonetta, joista kahdesta huoneesta on pääsy omalle parvekkeelle esimerkiksi aamukahveja nauttimaan. Yhtiö on rauhallinen ja sijaitsee keskeisellä paikalla merellisessä ja vehreässä Laurinlahdessa. Täältä on vain lyhyt kävelymatka isoon kauppakeskukseen Lippulaivaan, jossa sijaitsee myös metroyhteys Helsinkiin. Päiväkodit ja koulut ovat myös lähellä sekä harrastusmahdollisuudet (mm. kuntosalit, uimahalli, ratsastustalli, jäähalli, venesatama veneilijöille) ja upeat monta kilometriä pitkät kävelyraitit lähtevät rannasta. Täällä on kaikkea mitä haluat. Asunnon muotokieli on aivan omaa luokkaansa (mm. kaikki huoneet eivät ole symmetrisiä) ja täältä löytyy monia persoonallisia yksityiskohtia sinulle, joka et etsi vain perusneliöitä. Asunto huokuu osittain vanhaa tunnelmaa ja arkkitehdin käden jälkeä, mutta tee tästä oman näköisesi ja saat varmasti persoonallisen kodin. Kiinnostuitko - Joko sovitaan näyttö?

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21973139
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + khh + kph + 2 wc + 2xparv + piha
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
124 m²
Muiden tilojen pinta-ala
10 m²
Kokonaispinta-ala
134 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1981
Käyttöönottovuosi
1981
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

525 000,00 €

Velaton hinta

525 000,00 €

532 000,00 €

Neliöhinta

4 233,87 €/m²

Vastike

Hoitovastike

496,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

496,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

15,00 € / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: länteen
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Kuntotarkastus
Tehty
Asbestikartoitus
  • Kohde on valmistunut ennen vuotta 1994, eikä asbestikartoitusta ole tehty. Kohde on valmistunut ennen vuotta 1994, eikä asbestikartoitusta ole tehty. Jos ostaja aikoo tehdä tai teettää remontin, tulee hänen tietyissä tapauksissa teettää asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin. Lisätietoja isännöitsijältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
ilmanlammityskone
Tulisija
Takka
kaksi takkaa ulkona ja sisälllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: puu, tiili
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone
Liesi: sähköliesi
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, suihku
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: maali
Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus
Kiuas mahdollistaa höyrysaunomisen
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: puu
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, pesukoneliitäntä
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumihuopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kalle Tolvanen
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen sähköiseen huoneistotietojärjestelmään. Osakkaan tulee hakea omistuksensa rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta
kun omistus vaihtuu. Uusi osakas vastaa kulusta. Sähköisen omistajamerkinnän hakeminen maksaa Maanmittauslaitoksen hinnaston mukaan 63 €, mutta ostajan pankki saattaa ottaa oman hinnastonsa mukaisen kulun mikäli ostaja käyttää huoneiston ostoon pankin rahoitusta. Ostaja vastaa kaikista sähköisen omistajamerkinnän hakemisen kustannuksista.

Kuntotutkimus tehty: 2023
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 6 Autotalleja: 1 Parkkipaikkoja: 3

Tehdyt remontit
Viimeiset pyydä listaus välittäjältä
2015
Vuoden 2015 aikana korjattiin C-talon ulkorappuset ja rappujen seinämän rappausta, uusittiin B-talon sisääntulokatoksen kattohuopa, uusittiin D-asunnon puiset portaat sekä asennettiin niihin ulkovalot ja lisäksi jatkettiin ulkovalaisimien kunnostusta.

2016
Vuoden 2016 aikana korjattiin E-talon terassin vuodon aiheuttama vesivahinko, uusittiin piha-aita ja parvekkeiden lattialaudoitukset sekä niiden yläpuolisia julkisivulaudoituksia.

2017
Vuoden 2017 aikana nuohottiin ilmanvaihtokanavat ja puhdistettiin ilmanvaihtokoneistot. Lisäksi uusittiin olohuoneiden ikkunoiden silikonieristeitä ja listoja.
2018
Vuoden 2018 aikana uusittiin kaikki parvekepaneloinnit rakenteineen ja A- ja F- talon eteläpuolen yläpanelointi. Lisäksi uusittiin D-talon haljennut WC-istuin, E-talon vesihana, patteriventtiilit ja termostaatit (D ja F) sekä korjattiin C-talon rättipatterin vuoto. Lisäksi lisäeristettiin ja lisättiin lämpövastus D-talon sisäkatossa kulkevaan vesiputkeen jäätymisten estämiseksi ja uusittiin kylpyhuoneen patteriventtiili. F-talossa korjattiin olohuoneen ison ikkunan yläpuolen rappauksia. Kiinteistömme ulkoseinille ruiskutettiin levänpoistoainetta.

2019
Vuoden 2019 aikana tehtiin salaojat B-talon takapihalle ja korjattiin B-talon olohuoneen ikkunan alapuoliset rakenteet. D-talon yläkerran WC:n vesivuotoon liittyen korjattiin putkivuodot ja vaihdettiin eristeet. Samalla osakas uusi kattopaneloinnin. Lisäksi tehtiin erinäisiä putkimiestöitä (Asunto F: vaihdettu sulkuventtiili, termostaatti sekä tiskipöydän hana; Asunto E: vaihdettu termostaatti, sulkuventtiili ja yläkerran wc-pönttö).
2020
Vuoden 2020 aikana merkittävin korjaushanke oli kaikkien asuntojen osalta samentuneiden lämpölasi-ikkunoiden uusinta (noin 30 kpl) ja F-talon olohuoneen ja makuuhuoneen ikkunapuitteiden uusinta. Lisäksi E-talon olohuoneen ikkunapuitteita uusittiin osittain. Muiden asuntojen osalta ikkunarimoja uusittiin tarpeen mukaan ja ikkunapuitteita tiivistettiin.
2021
Vuoden 2021 aikana ei tehty merkittäviä korjaushankkeita, kun sopivia remonttimiehiä ei saatu hankittua. Putkimiestöitä tehtiin: asuntojen A, B ja D päävesisulkujen vaihtaminen, termostaattien vaihtaminen asunnoissa A, B, D sekä kaikkien asuntojen lavuaarien hajulukkojen vaihtamien.

2022
Vuoden 2022 aikana tehtiin B- ja C-talon välinen salaojaremontti imeytyskenttineen, toteutettiin 6 sähkölatauspaikkaa kaapelointeineen ja uusittiin sekä kunnostettiin pihavalaistusta.
2023
Vuoden 2023 aikana uusittiin lämpökeskus, peruskorjattiin C-talon portaat, uusittiin kaikki rännit ja syöksytorvet sekä korjattiin A-talon eteisen vesivahinko. Talon F olohuoneen ikkuna tiivistesaumattiin takuutyönä. Lisäksi erinäisiä putkimiestöitä vuotaviin sisä- ja ulkohanoihin sekä wc-pönttöön liittyen. Osakkaat A, B ja C toteuttivat pohjoispuolen parvekkeiden lasituksen itse.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
2 672 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Merenneidontie 17

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Pihan kuvaus
Länteen jossa luonnonmukaisia istutuksia.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Laurinlahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Saastamoinen Tomi

Kiinteistönvälittäjä LKV

KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy

KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
SKVL jäsenyritys

Leskirouva Freytagin kuja 15 A 4,
00790 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.