Rivitalo | 4h, k, 2*kph / wc, s, parveke, piha, autokatos

Kilvoituksentie 2, Soukka, Soukansalmi, Espoo

Hinta

459 000 €

Koko

93 m²

Vuosi

2015

Soukansalmen merellisessä ympäristössä uusia asukkaita odottaa hurmaava 2015 valmistunut rivitalokoti. Kahteen tasoon rakennetussa, kolmen makuuhuoneen kokoonpanossa neliöitä on reilut 90, mutta hyvällä tilasuunnittelulla tämä perhekoti tuntuu reilusti suuremalta. Klassisessa tilanjaossa yhteiset tilat, kuten avokeittiön ja olohuoneen käsittävä oleskelualue sekä saunaosasto on sijoitettu alakertaan ja yläkertaan on puolestaan rakennettu kolmen makuuhuoneen lisäksi hyvä aulatila, toinen, täysin varusteltu kylpyhuone sekä lasitettu parveke, josta on merinäkymät kaakkoon. Tämä koti on tulvillaan vaaleita sävyjä ja aikaa kestäviä materiaaleja sekä avaria ja valoisia tiloja. Laatua arkeen täällä tuovat mm. parkettilattiat, oma takka, kylpyamme, runsaat säilytystilat, muunneltava avokeittiö, oma piha, katettu terassi sekä oma autokatospaikka. Lisäksi yhtiö on vielä uudehko, joten suuria remontteja ei ole näköpiirissä. Varastotiloja riittää sillä, jokaiseen huoneistoon kuuluu vielä kaksi varastoa. Asuntokohtainen autokatospaikka sisältyy hintaan ja myös edulliseen vastikkeeseen. Merestä, ulkoilusta sekä koulujen ja julkisen liikenteen läheisyydestä pitävälle sijainti on täydellinen. Paitsi että merimaisemia voi ihailla omalta parvekkeelta, on Soukansalmen läheisyydessä useita mahdollisuuksia merelle pääsyyn. Lähellä ovat mm. Hanikan ja Svinön uimarannat sekä Amiraalisataman, Makkalahden ja Svinön venesatamat. Ulkoilumahdollisuuksia tarjoaa lähes kotiovelta alkavat Soukankalliot ja Hanikan ulkoilupuisto, josta löytyvät mm. kuntoportaat, luontopolku ja kuntorata. Tämä loistava rivitalokoti merellisessä Soukansalmessa on vapaa, joten muuttamaan pääsee vaikka heti! Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi Mikäli vanha asuntosi on vielä myymättä, saat varattua maksuttoman arviokäynnin: www.ylinkerros.fi/arviot

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
54252334
Sijainti
  • Espoo Soukka, Soukansalmi
  • Kilvoituksentie 2, 02360
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, 2*kph / wc, s, parveke, piha, autokatos
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
93 m²
Kokonaispinta-ala
93 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2015
Vapautuminen
Heti vapaa.

Hinta

Myyntihinta

459 000,00 €

Velaton hinta

459 000,00 €

Neliöhinta

4 935,48 €/m²

Vastike

Hoitovastike

334,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

334,80 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Lisäautopaikka 15€/kk.

Lisätietoa vastikkeista: Yhtiökokouksessa 6.5.2024 on päätetty uusista vastikkeista 1.7.2024 alkaen. Asuntojen hoitovastike 1.7.2024 alkaen on 4,70€/m2, jonka mukaan tämän asunnon hoitovastike tulee olemaan 437,10€. Autopaikkavuokrat ja vesimaksuennakot pysyvät entisellään.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Asuntoon kuuluu
Kauppaan kuuluu sälekaihtimet sekä pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Kuivausrummussa on vikakoodi e50, korjaus jää ostajalle.
Kohteen lisätiedot
Asunnossa on terassi.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Kaukolämpö
Tulisija
Takka
Takka
Ilmanvaihto
Koneellinen tulo, Koneellinen poisto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni, Teräsbetoni
Keittiön kuvaus
Vaalea saarekekeittiö on sijoitettu avoimelle oleskelualueelle ja saarekkeen alla sijaitsevien pyörien ansiosta se muuntautuu juuri omalle perheelle sopivaan muotoon. Kaapisto- ja tasotilaa on keittiössä mukavasti ja kylmäsäilytystilat tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia vaikkapa satokausien säilöntään. Keittiössä on varusteina täysikorkeat jää- ja pakastinkaapit, induktioliesitaso, kalusteuuni yläkaappiin integroitu mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone sekä liesituuletin. Keittiön seinät ovat maalatut ja lattia parkettia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Huoneistossa on ihanasti kaksi kylpyhuonetta, yksi kummassakin kerroksessa. Yläkerran kylpyhuone on sijoitettu onnistuneesti makuuhuoneiden keskiöön aulan yhteyteen, kaikkien yhteiseen käyttöön. Tila on kokonaan laatoitettu ja varusteina on suihkunurkkaus kääntyvillä suihkuseinillä, wc-istuin, käsienpesuallas, allaslaatikosto, allashana, bideesuihku sekä peilikaappi. Katto on kaunista puupaneelia, johon on upotettu tilan valaisimet.
Toinen kylpyhuoneista sijaitsee saunaosastolla ja tarjolla on aivan ihanat pesuhetket moneen makuun. Vaikeus tulee valinnassa; valitako saunan pehmeät löylyt, ihana kylpyhetki tyylikkäässä kylpyammeessa vaiko pehmeän sadesuihkun peseytymishetki. Kokonaan laatoitetussa kylpyhuoneessa on varusteina kylpyamme, sadesuihku, kääntyvä suihkuseinä, wc-istuin, käsienpesuallas, allaslaatikosto, allashana, bideesuihku, peilikaappi, pyykinpesukone ja kuivausrumpu sekä erillinen varustekaappi.
Saunan kuvaus
Vaaleapuisessa saunassa on tarjolla pehmeitä löylyjä suuremmallekin seurueelle, sillä tilaa on mukavasti ja Helon sähkökiuas on varustettu reilulla kivimäärällä. Tilassa on lisäksi avattava ikkuna. Seinät ovat paneelia ja lattia laattaa.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone on vaalea ja valoisa sekä helposti ja monin eri tavoin kalustettava. Takapihan vastaisen ikkunaseinän lisäksi katseen tilassa vangitsee kaunis takka, jonka tuli on ihana lämmittävä elementti viileinä päivinä. Olohuoneen seinät ovat maalatut ja lattia parkettia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Huoneiston kaikki kolme makuuhuonetta sijaitsevat yläkerrassa. Makuuhuoneista suurin, eli päämakuuhuone on sijoitettu takapihan puoleiselle osalle, kahden muun, hieman pienempikokoisen makuuhuoneen sijaitessa rakennuksen toisella puolella. Kaikissa makuuhuoneissa on tilavat liukuovikaapistot sekä suuret ikkunat. Päämakuuhuoneesta on lisäksi käynti lasitetulle parvekkeelle. Yläkerrassa huoneiden keskiössä on tilava aulatila sekä kylpyhuone-wc. Kaikissa makuuhuoneissa seinät ovat maalatut ja lattiat parkettia.
Säilytystilojen kuvaus
Muu erillinen varasto
Huoneistolla on oikeus käyttää kahta ko. huoneistolle numeroitua irtaimistokomeroa yhtiön tiloissa.
Kattotyyppi
Harjakatto

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy/ Ilkka Leskinen
p. 09 801 3044, ilkka.leskinen@braleva.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Tehdyt remontit
2020 Kulkuväylien asfaltointi, 2023 Iv-kanavien nuohous ja säätö, puuosien huoltomaalaus
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
7 619 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoon Soukanniemen Hohde

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Lähikauppa n. 1,5km. Espoonlahdessa kattavat palvelut mm. kaupat, uimahalli, urheilupaikat ym. Lähistöllä venesatamat, uimarannat sekä upeat ulkoilumahdollisuudet mm. Rantaraitille n. 30m.

Päiväkodit: Alueella useita päiväkoteja mm. Kastevuoren päiväkoti n. 1,7km.

Koulut: Soukan koulu (1.-6.lk) n. 1,7km. Espoonlahden koulu (7.-9.lk) ja lukio n. 2,4km. Storängens skola (1.-6. ja 7.-9.lk) & daghemmet n. 3km.
Liikenneyhteydet
Vierestä bussi 543 (Munkkiranta-Jorvi), n. 400 metrin päästä bussi 145 (Espoonlahti M-Suvisaaristo), Soukan metroasemalle n. 2km.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneistoon kuuluu yksi autokatospaikka.
Näkymät
Suurelta, lasitetulta parvekkeelta on merimaisemat etelään. Katettu terassi on myös etelään. Huoneisto on läpitalon huoneisto, josta ikkunat piha-/merinäkymin etelään ja pohjoiseen.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tomi Sarlin

Toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED

Ylinkerros Oy

SKVL jäsenyritys

Runeberginkatu 61,
00260 HELSINKI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.