Omakotitalo | 5h, k, khh, s

Miettilänranta 2, Savolanniemi, Kuopio

Hinta

355 000 €

Koko

182 / 202 m²

Vuosi

2006

Tämä kodikas puutalo, joka sijaitsee rauhallisella alueella, omalla, isolla tontilla. Pihapiirissä on istutuksia mm. omenapuita, marjapensaita ja tuijia, mutta paljon myös tilaa juosta ja temmeltää. Tämä on unelmapaikka lapsiperheelle ja yhdessä tekemiselle. Kodissa on panostettu asumisen helppouteen ja pohjaratkaisu on selkeä. Asuintilat ovat kahdessa kerroksessa. Valoisassa alakerrassa iso eteisaula toivottaa tervetulleeksi ystävät ja perheenjäsenet, keittiö, olohuone, jossa on paikka ruokailuryhmälle ja vuolukivi takka-leivinuunille, joka toimii hyvin myös lisälämmönlähteenä, erillinen wc, kylpyhuone, sauna ja tilava kodinhoitohuone, josta on käynti ulos. Yläkerrassa on neljä tilavaa makuuhuonetta säilytystiloineen, kodikas aula/olohuone, wc ja vaatehuone. Ilmalämpöpumppu tuo helpotusta hellepäiviin. Aulasta on käynti parvekkeelle, jolta avautuvat näkymät omalle piha-alueelle. Asuinalue sijaitsee rannan tuntumassa. Lähellä ovat niin leikkipuisto kuin reitit kävely- ja hiihtoharrastukseen sekä koulut ja päiväkodit, Lippumäen uima- ja liikuntahalli ja monipuolinen kuntokeskus sekä kaksi ruokakauppaa. Soita tai laita viestiä, niin sovitaan esittely paikanpäälle. Lisätiedot ja näytöt soili.lumilampi@op.fi tai puh. 050 4755688

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
574179
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, khh, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
182 m²
Kokonaispinta-ala
202 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2006
Käyttöönottovuosi
2006
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

355 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

855,99 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lämmitys: kaukolämpö 22 Mwh. Sähkö: kulutuksen mukaan 8000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: kulutuksen mukaan. Puhtaanapito: 10 €/kk. Kiinteistövero: 855,99 €/v. .
Kiinteistövero: 855,99 €/v

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Kiertovesipumppu uusittu v. 2022, iv-kanavien puhdistus ja iv-koneen huolto 4/ 2024. Yläkertaan parkettilattiat asennettu v. 2023.
Ulkovarastoon tehty valaistus + patteri + sähköpitoke.
Energialuokka
  • B (2018)
  • Voimassa 13.6.2032.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Laattalattia, maaliseinät. Olohuone: Laattalattia, maaliseinät. Makuuhuone 1: Karelia tammiparketti lattiassa, tapettiseinät. Makuuhuone 2:Karelia tammiparketti lattiassa , tapettiseinät. Makuuhuone 3: Karelia tammiparketti lattiassa, tapettiseinät. Makuuhuone 4: Karelia tammiparetti lattiassa, tapettiseinät. Aula: Karelia tammiparketti lattiassa, tapettiseinät. Kodinhoitohuone: Laattalattia, maaliseinät. Sauna: Laattalattia, paneliiseinät. Kylpyhuone: Lattalattia, laattaseinät. Eteinen: Laattalattia, maaliseinät. Wc: Laattalattia, laattaseinät. Yläkerran aula: Parkettilattia, tapetti/ maaliseinät.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, liesitaso keraaminen, liesituuletin, leivinuuni + takka, astianpesukone uusittu v. 2016, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc 2 kpl, suihku 2 Suihku, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä kodinhoitohuoneessa, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kuopio toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
297-34-180-8
Tontin pinta-ala
1 607 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 563 m². Kuopion kaupunki. AO, e=0,35.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 2006. Kuopion kaupunki.
Lisätietoja kaavoituksesta: Kuopion kaupunki
Rakennukset
Autokatos kahdelle autolle/varasto 14 m2. Pihavarasto.
Palvelut
Palvelut: K-market 1,5 km, posti K-market 1,5 km, kirjasto Petosen kirjasto 3 km, terveysasema Pyörön terveysasema 3 km. Koulut: Pirtin koulu 1,5, Aurinkorinteen koulu 1,7 km. Päiväkoti: Takkapolun päiväkoti ja Touhula 1,5 km. Uimaranta, lenkkipolut ja hiihtoladut. Liikenneyhteydet: Hyvät bussiyhteydet 0,3 km

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kuopio

Asuinalueena Saaristokaupunki, Kuopio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Soili Lumilampi

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Kuopio

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Kuopio

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.