Aurinkolahden Crape Oy

Kerrostalo | 4 h, avok, kph / khh, s, wc, lasitettu parveke

Kaljaasi Fortunan katu 1 C, Sompasaari, Helsinki

Hinta

1 260 000 €

Koko

99 m²

Vuosi

2021

Näin hulppeita meri- ja kaupunkimaisemia on harvoin tarjolla. Erinomaisen valoisa asunto, jossa erittäin hyvä pohjaratkaisu. Suuret ikkunapinnat sekä varsin kookas lasitettu parveke tuovat maiseman osaksi asumista, upea esteetön näkymä avautuu koko ympäröivälle alueelle itä-etelä-länsisuuntiin. Täältä voi ihailla sekä merimaisemia että kehittyvää urbaania ympäristöä. Asunto sijaitsee omassa rauhassaan: vain yhden pienemmän makuuhuoneen yhdellä seinällä on seinänaapuri. Vaikka suuret ikkunat tekevät asunnosta poikkeuksellisen valoisan, asumisen mukavuuden takaavat lattialämmitys, lattiaviilennys sekä ilmalämpöpumppu lisäviilennystä varten. Moderni avokeittiö on kattavasti varusteltu integroiduin laittein ja kylpyhuoneen yhteydessä arkea sujuvoittaa käytännöllinen tila kodinhoitoaskareille. Tyylikästä ja mutkatonta asumista! Erittäin kattavat ja tulevaisuudessa yhä parantuvat lähipalvelut ja liikenneyhteydet sekä koulu, päiväkodit ja ulkoilumahdollisuudet ovat kaikki vaivatta saavutettavissa. Talossa hyvät palvelut asukkaille, myös postin pakettinoutopiste, kaksi yhteiskäyttöautoa sekä mm. vuokrattavia polkupyöräkomeroita. Omalla tontilla sijaitseva taloyhtiö on valmistunut 2021, joten peruskorjauksistakaan ei ole murhetta. Huoneiston yhtiölainaosuus on jo poismaksettuna. Huoneiston yhteydessä myydään lisäksi autopaikan käyttöön oikeuttava osakesarja. Ota yhteyttä, kysy lisää ja sovitaan esittelyaika! Petri Vilkko, p. 0400 429 733

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80352452
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 h, avok, kph / khh, s, wc, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
99 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
12/12 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
2021
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

1 260 000,00 €

Velaton hinta

1 260 000,00 €

Neliöhinta

12 727,27 €/m²

Vastike

Hoitovastike

435,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

438,10 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 €/hlö /kk Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Muu vastike: 2,50 € / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Telia, 50M, Valokaapeli. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Huoneistossa vesikiertoinen lattialämmitys, joten seinäpattereita ei ole sisustamisen tiellä. Samassa järjestelmässä myös lattiaviilennys (kaukokylmä).
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Maalipinnat, kph- ja wc-tiloissa laatoitus. Pintamateriaalit (lattia): Parketti, pesutiloissa laatta.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Tilava avokeittiö vaativankin kotikokin tarpeisiin. Tyylikkäät, integroidut laitteet.
Jääkaappi, erillinen pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone, erillisuuni ja liesituuletin
Kylpyhuoneen kuvaus
Huoneistossa kylpyhuone, jonka yhteydessä tyylikäs lasiseinäinen sauna. Kylpyhuoneessa sadesuihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaslaatikosto sekä wc-istuin. Kylpyhuoneessa tilaa myös kodinhoitoaskareille. Pesukoneelle sekä kuivausrummulle on oma käytännöllinen paikkansa tason alla pyykkikaapin vieressä.
WC-tilojen kuvaus
Kylpyhuoneen wc:n lisäksi asunnossa 1 kpl erillinen wc.
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Suuret ikkunapinnat tuovat kaupunki- ja merimaiseman osaksi kodin ilmettä upealla tavalla. Olohuoneen yhteydessä avokeittiö. Kulku erittäin tilavalle lasitetulle parvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
3 kpl makuuhuoneita, joista suurin sijoittuu omaan rauhaansa, erilleen pienemmistä makuuhuoneista.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Taloyhtiössä huoneistokohtainen varasto.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Intendant Oy, Veli Holm, veli.holm@intendant.pro
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Pesutupa, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, kuivaushuone ja lastenvaunuvarasto sekä vuokrattavia pyöräkomeroita.
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Taloyhtiö käsittää kaksi asuinkerrostaloa, jossa on yhteensä 128 asuntoa. Talon A-, B- ja D-porras ovat kuusikerroksisia ja C-porras kolmetoistakerroksinen pohjakerros mukaan luettuna. Pohjakerros sijaitsee katutasolla ja kerroksessa sijaitsee osa irtainvarastoista, väestönsuojatilat, tekniset tilat, pesulat, kuivaushuoneet, ulkoiluvälinevarastot, lastenvaunuvarastot, etätyötila, liiketila, pyörien huolto ja pesupaikka, vuokrattavat polkupyöräpaikat ja Postin SmartPost -automaatti. B-portaan viidennessä ja C-portaan kahdennessatoista kerroksessa sijaitsevat taloyhtiön saunatilat. Yhtiön kerhotila sijaitsee D-portaan ensimmäisessä kerroksessa. Asunnot sijaitsevat kerroksissa 1–12 ja liiketila kaduntasolla pohjakerroksessa. Taloyhtiön lisätiedot: Asunto-osakeyhtiö on yhtiöjärjestyksen nojalla savuton. Asunto-osakeyhtiön hallitsemalla tontilla ja sillä olevissa rakennuksissa ei ole sallittua tupakoida. Asunto-osakeyhtiön ulkotiloissa on erikseen merkitty tupakointipaikka, jota edellä mainittu tupakointikielto ei koske. Tupakointikielto koskee poltettavaksi tarkoitettuja tupakkatuotteita sekä muita tupakka- ja siihen verrattavia tuotteita, joiden käyttö tuottaa savua, höyryä tai muuta niihin verrattavaa päästöä. Yhtiöjärjestyksen mukaan asuinhuoneistoja ei saa käyttää tai luovuttaa lyhytaikaiseen (alle 30 vuorokautta kestävään) vuokraus- tai majoituspalvelutoimintaan.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Yhtiöllä on 39 osakkeina myytävää käyttöoikeusautopaikkaa (lisätietoa yhtiöjärjestyksessä). Autopaikat sijaitsevat yhteispihan alla autohallissa. Lisäksi asukkaiden käytössä on 2 kpl yhteiskäyttöautoja. Huoneiston yhteydessä myydään käyttöoikeusautopaikan erillinen osakesarja hintaan 70.000,00 euroa. Autopaikan kuukausivastike on ollut 45,00 euroa.

Tehdyt remontit
Talo on valmistunut vuonna 2021. Rakennuttajan vuosikorjauksia ja takuutöitä.
Tulevat remontit
Talo on valmistunut vuonna 2021. Normaalia ylläpitoa ja huoltoa, rakennuttajan takuukorjauksia (jotka pääosin valmistuneet jo 2023).
Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 30.09.2031
Tontin koko
2 039 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Yhtiö omalla tontilla. Autohalli Helsingin kaupungin vuokratontilla (yhtiöllä hallinnanjakosopimus naapuriyhtiöiden kanssa).
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, p. 09 310 1691. Kaupunkikehitys tuo Sompasaaren ympäröivine alueineen nykyaikaiseksi kaupunkikeskittymäksi. Tulevaisuudessa myös Merihaansillan rakentaminen mahdollistaa Kruunusillat-raitiotieyhteyden keskustasta Laajasaloon ja pyöräilyn baanayhteyden Hakaniemestä meren yli itäisiin kaupunginosiin. Lue lisää suunnitelmista täällä: kruunusillat.fi/rakentaminen/merihaansilta/
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helsingin Sumppari

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Sompasaaren ja Kalasataman alueella erittäin kattava palvelutarjonta. Mustikkamaan uimarannalle ja Korkeasaareen kävelymatka, noin 1,3 km.
Koulut: Kalasataman peruskoulu kävelymatkan päässä.

Liikenneyhteydet
Erittäin monipuoliset liikenneyhteydet. Kalasataman metroasemalle n. 900 m. Kalastama-Pasila raitiotien liikennöinti on suunniteltu alkavaksi vuonna 2024, sen lähimmät pysäkit viereisissä kortteleissa.
Pihan kuvaus
Talolla on naapuriyhtiöiden kanssa jaettu viihtyisä, aitaamaton sisäpiha, jossa mm. kirsikkapuita, pensaslabyrintti, lasten leikkipaikka, ulkoliikuntavälineitä sekä penkkejä ja pöytiä oleiluun.
Tiedustelut
Petri Vilkko, 0400429733, petri.vilkko@crape.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kalasatama, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Petri Vilkko

Aurinkolahden Crape Oy

Aurinkolahden Crape Oy
Aurinkolahden Crape Oy

Solvikinkatu 1 LT 2,
00990 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.