Solid House Helsinki Oy, Helsinki
Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Kerrostalo | 3h, k, kph, s

Jokipuistonkaari 8 A, Nikkilä, Sipoo

Hinta

324 000 €

Koko

92 m²

Vuosi

1915

UPEA JUGEND-KOTI! Kerrassaan ihastuttavaa! Tämä miljöö ja puistomainen asuinalue lumoaa... Itäinen Jokipuisto on kulttuurihistoriallisesti arvokas ja viihdytty asuinalue Sipoon Nikkilässä. Alueella toiminut sairaala on lopettanut toimintansa vuonna 1999, jonka jälkeen alueen rakennuksia on saneerattu asuinkäyttöön. Sairaalan piirustukset laati 1909 arkkitehti E.A. Kranck. Täällä jokainen talo ja koti on yksilöllinen! Tämä asunto sijaitsee vuonna 1915 valmistuneessa talossa on vuonna 2014 otettu asuinkäyttöön. Hissitalon 3.kerros, josta on upeat näkymät ikkunoista. Valoa ja tunnelmaa luo mieletön 3,7m huonekorkeus. Olohuone on erittäin tilava, helppo sisustaa. Kaksi tilavaa makuuhuonetta. Asuintiloissa parkettilattiat. Keittiössä monen makuun sopivat valkoiset kaapistot. Kylpyhuone on siisti ja tilava sekin. Saunassa jatkuu arvokas tunnelma hulppean huonekorkeuden ja ison ikkunan ansiosta. Täällä nautitaankin hyvät löylyt IKI-sähkökiukaalla. Asuintilojen seinillä on käytännölliset galleriakiskot tauluille. Lapsiperheitä palvelevat myös päiväkoti Lehmuslinna sekä Jokipuiston koulu, jotka sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä. Nikkilässä kattavat palvelut. Tervetuloa Sipoon kulttuurihistoriallisesti merkittävälle asuinalueelle! Esittelyt ja lisätiedot: Tuula Piiroinen 040 680 7716 / tuula@solidhouse.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 19.5. 14:00 - 14:30
Esittelijänä Tuula Piiroinen
p. 040 680 7716

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80355536
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
92 m²
Kokonaispinta-ala
92 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
3/4
Rakennusvuosi
1915
Vapautuminen
2kk/sop. mukaan

Hinta

Myyntihinta

324 000,00 €

Velaton hinta

324 000,00 €

Neliöhinta

3 521,74 €/m²

Vastike

Hoitovastike

460,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

460,00 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

14,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 25,00 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Autopaikkavuokra, lämmin 14,00 €/kk. Hoitovastike 1.7.2024 alkaen 5,25€/m²/kk, nyt myytävän huoneiston hoitovastike 1.7. alkaen on 483,00 €/kk. Vesimaksu 1.7.2024 alkaen on 26€/hlö/kk. 6.2024 kerätään ylimääräinen hoitovastike, jonka tuotoilla rahoitetaan parvekekorjauksen suunnittelua. Lisäksi hallituksella on valtuudet kerätä tilikauden aikana myös enintään 1 kk ylimääräinen hoitovastike, jos taloustilanne sitä vaatii.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen: parkettilattia ja seinät maalattu.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: 2018 Käyttövesiputkien kuntotutkimus. Raportissa suositeltu seurantatutkimusta vuonna 2023.
Asbestikartoitus
  • Kyllä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: betonielementti
Keittiön kuvaus
Kaapistot, jääkaappi, pakastin, kiertoilmauuni, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone ja välitila laatoitettu. Parkettilattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa laattalattia, seinät osittain kaakeloitu, lattialämmitys (sähkö), pesukoneliitäntä, peili- ja allaskaapistot, suihku, suihkuseinä, bideesuihku ja wc-istuin.
Saunan kuvaus
Ikkunallinen ja valoisa sauna, jossa on Harvian sähkökiuas ja lauteet. Seinät puupaneeli ja laattalattia.
Olohuoneen kuvaus
Tilava olohuone, jossa parkettilattiat ja seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi makuuhuonetta, joissa parkettilattiat ja seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Eteisen ja makuuhuoneiden vaatekaapistot.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
bitumihuopa
Isännöitsijän yhteystiedot
Oiva Isännöinti Itä-Uusimaa Oy, Tanninen Keijo, keijo.tanninen@oi.fi, 010 755 6164
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero, kuivaushuone ja urheiluvälinevarasto
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 2 630 100 €.
Tehdyt remontit
2005 Saneerattu asunnoiksi (NCC).
2008 Kellareiden ilmanvaihto- ja kosteusarvoja tutkittu. 2009-10 : NCC Rakennus Oy on parantanut kellaritilojen ilmanvaihtoa talo 5 ja talot 6 ja 7.
2011 NCC Rakennus Oy on tehnyt reklamaatiokorjauksia, mm pumppukaivo as. talo 7, J-portaan viereisen sisänurkkaan estämään veden kulku kellariin. Talo 6 koksiluukun kohta seinästä on tiivistetty ja as. salaoja.
2012 A2, B13 ja C15 terassilaudoitukset uusittu ja kaiteiden puuosat maalattu. NCC Rakennus Oy korjannut salaoja- ja pintavesiohjauksia talo 5 länsiseinustalla (terassisyvennys), sisänurkkiin pumppukaivot, maapinnat muotoiltu.
2013 Ikkunat ja ulko-ovet huoltomaalattu ulkopuolelta, leikkipaikan turvallisuustarkastus.
2016 Asuinrakennusten vesikatot ja ovikatokset huoltomaalattu.
2017 Taloyhtiön kaikki lukitukset uusittu Abloy Sento järjestelmän mukaisiksi, iv-kanavien puhdistus ja ilmavirtojen mittaus sekä säätö, kellaritilojen kosteuskartoitus sis. myös ulkopuolisten vedenohjausten tarkastelun.
2018 Kellaritiloista poistettu kaikki muovimatot, kuivaushuoneen lattia laatoitettu, käyttövesiputkien kuntotutkimus ja sen perusteella käyttövesiverkoston linjasäätö- ja sulkuventtiilien lisäyksen ja virtausnopeusarvojen suunn.
2019 Lämpimän kiertoveden verkostoon parannuksia lisäämällä linjasäätö- ja sulkuventtiileitä sekä säädetty lämpimän kiertoveden virtaukset, puiden kuntokartoitus.
2021 Puiden kaato 24 kpl, parvekerakenteiden kuntotutkimus.
2022-2023 aikana on kahdessa 1. kerroksen asunnossa havaittu lattioiden pintamateriaalin poiston jälkeen voimakas tervamainen haju. Metirak Oy on tehnyt asunnoissa kartoituksen, jonka yhteydessä on todettu kivihiilitervan ja naftaleenin hajua. Näiden lähteeksi on todettukellarin ja 1. kerroksen välipohjarakenteessa käytetty pikipahvi. Korjaustoimenpiteeksi on määritetty lattiarakenteen kapselointi, joka on toteutettu tiivistämällä huonetilojen lattiarakenne kauttaaltaan epoksilla. Märkätiloissa jo olemassa oleva vesieriste toimii ilmansulkuna. Kyseinen rakenne on nykytiedon mukaan vain kellarin ja 1. kerroksen välisessä välipohjassa.
Syksyllä 2023 kaikissa 1. kerroksen asunnoissa (18 kpl) tehtiin sisäilmatutkimus. Sen perusteella sisäilmassa ei ole haitallisia aineita sallittujaraja-arvoja ylittäviä pitoisuuksia.
Tulevat remontit
2024 teetetään parvekkeiden korjaus-/uusimissuunnitelmat. Tarkoitus on pyytää urakkatarjoukset syksyllä 2024. Taloyhtiö on teettänyt suunnitelmat ja pyytänyt tammikuussa 2024 tarjoukset latausinfran toteutuksesta. 18.3.2024 yhtiökokous päätti, ettei toteuteta.
Energialuokka
E (2018), Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 04.02.2033
Tontin koko
17 031 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Asuinrakennusten tontti 11.427 m2, autopaikkatontti 5.604 m2.
Kaavoitustiedot
Asemakaava https://factacloud01.cgisaas.fi/karttapalvelu.sipoo/
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Sipoon Ekborg Bostads Ab

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Nikkilän kattavat palvelut, lähikaupat, pankit, ravintolat jne. Nikkilän sosiaali- ja terveysasema.
Koulut: Jokipuiston koulu (luokat 1–6), Pilvilinnantie 7. Kungsvägens skola.

Liikenneyhteydet
Bussit.
Ajo-ohjeet
Vanha vesitorninmäki 1.
Tiedustelut
Tuula Piiroinen, 040 680 7716, tuula.piiroinen@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Sipoo

Asuinalueena Nikkilä, Sipoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tuula Piiroinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, partner

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.