RE/MAX Classic | Grand yhtiöt Oy

Omakotitalo | 4 h, k, sauna, takkahuone, varasto ja työtiloja

Yläkalliontie 9, Tuomarila, Espoo

Hinta

219 000 €

Koko

119 / 169 m²

Vuosi

1978

ETSITKÖ KOTIA suojaisalla omalla pihalla läheltä palveluja sekä hyviä liikenneyhteyksiä? MEILLÄ ON TARJOLLA REMONTTITAITURILLE MAINIO TILAISUUS näyttää kättensä taitoa ja luoda tästä talosta uusi unelmakoti. Ryhdikäs talo on kuntotarkastettu 06.07.2023. Talo sijaitsee rauhallisessa paikassa puistoalueen reunassa aivan lähellä Hösmärinpuiston päiväkoteja, Sunan ja Tuomarilan kouluja sekä Espoon keskuksen palveluita. MAINIO POHJARATKAISU Sisään astuessa huomaat avaran olohuoneen puistomaisemilla. Olohuone yhdistyy hienosti ruokailutilaan ja keittiöön sekä parvekkeeseen. Kylmäsäilytystilan ja WC:n yhdistämällä saat kätevästi tehtyä yläkertaan oman kylpyhuoneen. Tarjolla on hyvin suunnitellusti kolme erikokoista makuuhuonetta. Alakerrassa on oma vessa ja kylpyhuone saunoineen. Takkahuoneesta on käynti omalle pihalle ja katetulle terassialueelle. Täällä grillimestari voi loihtia herkkuja koko perheelle ja ystäville. Suojaisalle pihalle mahtuu trampoliini ja vaikka inkkariteltta. Etelään ja ilta-aurinkoon avautuvalla tontilla riittää auringonvaloa kaikkien iloksi aamusta iltaan. Tämän lisäksi on käytössä reilusti varasto- tai työtilaa sekä tilaa monenlaiseen harrastustoimintaan. RAKENNUS Ammattilaisen itselleen rakentama koti kaipaa uutta hyvän perinteen jatkajaa. Lämmönjakokeskusyksikkö on uusittu 2019. Yläkerran ikkunoita ja ulko-ovi on päivitetty 2016 ja yläpohjaa on lisäeristetty 2015. Kaukolämpö. Tontin vuokra nousee merkittävästi 01.06.2027 tai sitten voit lunastaa tontin itsellesi tällä hetkellä noin 127 T€:lla. LAPSIPERHEEN UNELMA Hösmäripuiston päiväkoti sijaitsee 200 metrin kävelymatkan päässä turvallisesti ilman autoteiden ylityksiä. Lasten koulumatka lähialakouluihin kulkee rauhallisen puistoalueen läpi. Saarnilaakson yläkouluun on noin 10 minuutin kävelymatka. Kodin piha rajoittuu lasten kannalta hienosti puistoalueeseen, mikä jatkuu Hösmärinniityn puistoon ja leikkikenttään sekä talvisin läheiseen luistelukenttään. Espoon keskuspuiston upeat lenkkeily- ja hiihtomaastot kutsuvat koko perhettä nauttimaan luonnosta kaikkina vuodenaikoina. Eriomaiset liikenneyhteydet helpottavat arkea. Tuomarilan juna-asemalle on vain noin 15 minuutin kävelymatka. Lähijunat 1E(S(U/ vievät sinut nopeasti Helsinkiin)in keskustan tai Kirkkonummen suuntiin. Myös linja-autoyhteydet eri suuntiin toimivat sujuvasti: esim. linja 224 (Espoon keskus-Kauniainen-Leppävaara), 118 (Espoon keskus-Tapiola) ja 531 (Espoon keskus-Matinkylä), ovat helposti hyödynnettävissä. Tervetuloa tutustumaan. risto.karjalainen@remax.fi 045 133 8888. Omistaja voi harkita vaihtoa myös pienempään asuntoon.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 2.6. 08:15 - 08:45
Esittelijänä Risto Karjalainen
p. 045 133 8888

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80359052
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 h, k, sauna, takkahuone, varasto ja työtiloja
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
119 m²
Muiden tilojen pinta-ala
50 m²
Kokonaispinta-ala
169 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Kellarikerroksessa nykyisin käytössä oleville varasto-, harraste-, työtiloille ei ole haettu erillistä rakennuslupaa ja ne ovat aikanaan alkuperäisessä piirustuksessa merkitty "täyttö".
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1978
Vapautuminen
Nopeasti

Hinta

Myyntihinta

219 000,00 €

Velaton hinta

219 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

150,00 € / vuosi

Muut lämmityskulut

150,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Vesimaksu oman kulutuksen mukaan. Arviolta 15 € / henkilö / kk. Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus kaikelle sähkölle on arviona noin 40 euroa / kk sisältäen sähköenergiamaksut (kilowattitunnin hinta noin 15 senttiä/kilowattitunnilta) ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron ja arvonlisäveron. Kahden henkilön kotitalouden vuotuinen sähkönkulutus ilman sähköauton latauksia arviolta 3.000 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, energian hinnasta, perheen ja asunnon koosta, perheen kulutustottumuksista (esim. saunan lämmittämisestä, sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta sekä sähköauton latauksien määrästä).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Mainiot työ- ja varastotilat
Parveke
Asunnossa on parveke
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni.
Asunnon kunto
Välttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Katso 06.07.2023 kuntotarkastuksen havainnot
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikka.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni, puu ja tiiliverhoilu
Keittiön kuvaus
Työtason materiaali: Laminaatti
Jääkaappipakastin, liesi (Keraaminen) ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku ja pesukoneliitäntä
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Puukiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Muovimatto ja laminaatti
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
49-40-84-1-L1
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
503 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Vuokraoikeus. Lisätiedot tontista: Alatontille käynti kellarikerroksen kautta. Väliaikainen yhteys alatontille on ollut puistoalueen kautta. Tontin vuokra nousee merkittävästi 01.06.2027 tai sitten voit lunastaa tontin itsellesi tällä hetkellä noin 127 T€:lla
Rakennusoikeuden pinta-ala
150.9 m²
Tehokkuusluku
0.3
Rasitteet
Kiinnitykset: 533.32, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Vuokraoikeus 49-40-84-1-L1. Vuokrasopimus voimassa 01.06.2027 asti. Vuokranantaja Espoon kaupunki. Myös tontin osto / lunastusmahdollisuus.
Kaavoitustiedot
AO21. Erillispientalojen korttelialue. Tontille tulee varata 1 autopaikka / asunto. Enintään kahteen kerrokseen.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Vuokrasopimus päättyy
31.05.2027
Tontin vuokra
700 € / vuosi
Palvelut
Palvelut: Lähikauppa ja lisäksi Espoon sydämessä kauppakeskus Entressessä päivittäistavarakaupat, muoti, ravintolat, kampaamo- ja kosmetiikkapalvelut sekä kulttuuripalvelut.
Koulut: Tuomarilan ja Sunan koulut. Lähialueella useita kouluja.

Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla, bussipysäkki lähellä ja juna-asema lähellä Eriomaiset liikenneyhteydet helpottavat arkea. Tuomarilan juna-asemalle on vain noin 15 minuutin kävelymatka. Lähijunat 1E(S(U/ vievät sinut nopeasti Helsinkiin)in keskustan tai Kirkkonummen suuntiin. Myös linja-autoyhteydet eri suuntiin toimivat sujuvasti: esim. 224 (Espoon keskus-Kauniainen-Leppävaara), 118 (Espoon keskus-Tapiola) ja 531 (Espoon keskus-Matinkylä), ovat helposti hyödynnettävissä. Tervetuloa tutustumaan.
Tiedustelut
Risto Karjalainen, 045 133 8888, risto.karjalainen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Tuomarila, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Risto Karjalainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KED, Kaupanvahvistaja, NHS, LVI-INSINÖÖRI / Grand yhtiöt Oy

RE/MAX Classic | Grand yhtiöt Oy

RE/MAX Classic | Grand yhtiöt Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.